Rólunk

A WESTY BRGR sikerét és eredményességét látva, úgy gondoltuk, hogy a vendégek által ismert és elismert kínálatunkat és WESTY íz világot, amit „a mi kis Burgerezőnk” képvisel, kényelmesebb és szélesebb formában is szeretnénk biztosítani vendégeinknek.

Így 2017 decemberében megnyitottuk a nagytestvért, a WESTY Király BRGR-t, Győr belvárosában, a KIRÁLY utcában.

belváros szívében a kistestvértől csak pár perc sétára nyitott a WESTY ízeken és a már megszokott WESTY minőségen alapuló, de több új, és izgalmas ötletet is tartalmazó Burgerezőnk.

A vendégtér és az ülő férőhelyek számának növelése, bővítése mellett, nagyobb Pult és mosdó helységekkel bővült az étterem. Természetesen figyeltünk a fiatalos és barátságos stílust képviselő berendezésre és dekorációra is.

kínálat is kiteljesedett, aminek a csúcsa a 2 személyes Cubano Ciabatta szendvicseink lettek.  A már jól ismert marhacsirke, és malac húsból készült Burgereink mellett, szarvasbélszínbőlmarhaszegyből, és kacsamellből készült szendvicskülönlegességeinket is megkóstolhatnak. Természetesen a desszert kínálat sem maradhatott el, a kibővített bor és italkínálatunk mellett.  A csapolt sörök is megjelentek a választható italok soraiban.

Természetesen gondoskodunk az ételintoleranciával rendelkező vendégeinkről is, így a legtöbb hamburgerünk glutén és laktózmentesen, illetve vegetáriánus valamint teljes kiőrlésű formában is rendelhető.

Éttermünk ideális helyszíne egy gyors ebédnekbaráti összejövetelnek vagy egy kellemes randevúnak. Ha szívesebben fogyasztanád ételeinket máshol, akkor elvitelre is van lehetőség.

Keressenek és lájkoljanak minket Facebookon!

Jó étvágyat és kellemes időtöltést kíván a WESTY Csapat!

Nyitva tartás / Cím:

Westy KIRÁLY brgr
Cím: 9021, Győr, Király utca 1.
+36 30 333 8000

Hétfő – Zárva
Kedd – Csütörtök: 12:00 – 22:00
Péntek: 12:00 – 22:30
Szombat: 11:30 – 22:30
Vasárnap: 11:30 – 22:00

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *